Schilderij “Rond het vuurtje” en engel en kaarten.

Het afgelopen jaar heb ik vele activiteiten ondernomen: nieuwe schilderijen gemaakt, op festivals gestaan, boekjes geïllustreerd en er zijn nieuwe kaarten bijgekomen. Ook dit jaar weer Winterwelvaart, een prachtig evenement van 21 t/m 23 december aan het Hoge en Lage der A, vlak voor mijn atelier, doe ik mee met de kunstroute. Iedereen is van harte welkom op mijn warme atelier vanaf 12 uur tot in de avond. Er zijn kaarsen, posters en natuurlijk veel kaarten. Meer info over het programma buiten: www.winterwelvaart.nl

Bovenstaand schilderijtje “Rond het vuurtje” ( in het midden) ga ik tijdens deze dagen verloten. Een lootje kost €1,- en maandag trek ik uit alle lootjes de gelukkige winnaar en ik bel deze zo snel mogelijk op. Wil je meedoen en je bent niet in de gelegenheid langs te komen, stuur dan een berichtje met naam en telefoonnummer, en maak het bedrag van je lootje(s) over op NL28 INGB 0003 5720 26.

Je kunt ook op de foto een paar nieuwe kaarten zien en een nieuwe engel met rozenkwarts. Bij elke bestelling in december van (kerst)kaarten of andere producten van deze website krijg je een kleine verrassing erbij opgestuurd.