Schilderijen

Onderstaand een selectie van de werken die momenteel te koop zijn als schilderij.
Meer actuele werken zien of benieuwd naar de prijzen of de mogelijkheden voor een persoonlijk schilderij?
Maak een afspraak

Schilderij kopen of laten maken?

Een schilderij uitzoeken is een persoonlijk proces. Je wordt geraakt door een beeld of niet,
er bestaat geen goed of fout en je laat je leiden door je gevoel.
Kom langs in mijn atelier om in alle rust mijn werk te bekijken of om een eigen persoonlijk werk te laten maken.

Schilderij in opdracht

Een schilderij uitkiezen is altijd zeer persoonlijk en soms vragen mensen mij daarom een schilderij te maken naar hun eigen specifieke wens. Als kado voor henzelf of voor iemand anders en soms ook als themaschilderij om een praktijkruimte mooi in te richten. Een opdracht gaat altijd in nauw overleg, we bespreken je wens eerst, daarna tune ik intuïtief in op wat je graag wilt en maak ik een schets. Bij akkoord werk ik het verder uit. Welkom om je wens eens te bespreken op het atelier, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Plaats een opdracht

Reproducties

Een aantal van mijn werken zijn verkrijgbaar als reproductie, waaronder een aantal giclées. Dit zijn reproducties die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, maar met een veel lager prijskaartje. De giclées voorzie ik altijd van een paar toetsen verf en de lijsten schilder ik bijpassend, zodat ook elke reproductie origineel is!

Maak een afspraak

Schilderij als kaart

Sinds 1994 worden er van mijn vrije werken postkaarten gemaakt. Inmiddels zijn er meer dan 1.5 miljoen kaarten verkocht en verstuurd! Een kaart kopen is de makkelijkste manier om een van mijn werken voor jezelf te houden of aan een ander te geven. Kom gerust langs op mijn atelier om al mijn werk te bekijken!

Koop een kaart