Illustraties

Een illustratie kan een boodschap leuker, duidelijker en vrolijker maken. Mensen reageren op illustraties en bijbehorende teksten blijven beter ‘hangen’. Ik maak illustraties voor kinderboeken, lesmateriaal, geboortekaartjes en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ik kan er wel een tekening bij maken! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Een eigen illustratie laten maken?

Je boodschap omzetten in een pakkend beeld? Een verhaal laten illustreren of een persoonlijke illustratie laten maken? Met mijn 25+ jaar ervaring als illustrator en beeldend kunstenaar weet ik als geen ander een verhaal om te zetten naar beeld. Neem dus gerust contact met mij op en dan bespreken we rustig de mogelijkheden!

Kinderboeken

Als illustrator ben ik o.a. lid van de V.O.I.C. Door de jaren heen zijn er een aantal mooie boeken verschenen die ik heb mogen illustreren. (Deze boeken zijn ook te koop via mijn website.) Meer weten over deze boeken? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor je eigen boek?

Neem contact met me op

Losse illustratie

Een illustratie kan op zoveel plekken ingezet worden, dit gaat veel verder dan alleen geboortekaartjes of boeken. Met veel plezier en creativiteit denk ik met je mee en kan ik je adviseren over de mogelijkheden voor een eigen illustratie.

Neem contact op!

Illustratie als kaart

Sinds 1994 worden er van mijn schilderijen kaarten gemaakt. Inmiddels zijn er meer dan 1.5 miljoen kaarten verkocht en verstuurd! Een kaart kopen is de makkelijkste manier om een van mijn werken voor jezelf te houden of aan een ander te geven. Kom gerust langs in mijn atelier om al mijn werk te bekijken!

Koop een kaart